keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Sosiaalinen media on kuollut, eläköön terve järki

Tässä muutamia hyväksi havaitsemiani linkkejä ja vinkkejä, erityisesti opiskelukollegoilleni.

Luin, ainakin itsessäni, ajatuksia (erityisesti organisaatiorakenteesta somen aikana) herättävän kirjoituksen ja onnistuin jakamaan sen suoraan Bloggeriin Share this toiminnon kautta toisesta blogista.: Sosiaalinen media on kuollut, eläköön terve järki (Posted using ShareThis)

Nyt ehkä mietit miten saa jaettua esim. powerpoint -esityksiä, kuten tässä on tehty. Ohjeita ja tietoja http://bit.ly/cHZduP

Kaipailin kuvankäsittelyohjelmaa kotona ja kiroilin, etten ottanut työkonetta kotiin, kunnes muistin, että olen joskus aiemmin käyttänyt nettipohjaista ohjelmaa nimeltä Sumopaint, suosittelen kokeilemaan http://bit.ly/c30KVa. Tällä on helppo tehdä kuvia vaikka omaan blogiin.

6 kommenttia:

  1. Oletko muuten huomannut, että juuri nyt parhaiten reaktioita saa blogimaailmassa kritisoimalla sosiaalista mediaa. Mistähän tämä johtuu?

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut saman. Ehkä sitä kirjoitetaankin juuri huomion saamiseksi? Ja kyllähän tuo viestintätoimistolle on myös ilmaista mainontaa, tällä hetkellä kun korostetaan, että kriittisyys on hyve sosiaalisen median kohdalla. Liiallisen hypetyksen lieveilmiöitä ehkä ;)

    VastaaPoista
  3. Tiesitkö muuten, että Sumopaint on suomalaisten poikien tekele? Näppärä kapine.

    VastaaPoista
  4. hieno homma-kiitos. opettelen share komentoa just muussa yhteydessä. Tota sumoa olen joskus aikaisemmin käyttänyt ja unohtanut. kiitti.

    VastaaPoista
  5. Kiitti Sumosta. Siinä taas nuoruus kuluu, kun kikkailee kuvien kanssa. Ei vaikuttanut kovinkaan konstikkaalta härveliltä. Tänks.

    VastaaPoista
  6. Olisiko noita sosiaalisen median artikkeleiden kommauksia eniten sosiaalista mediaa käsittelevissä artikkeleissa, koska sosiaalisen median aktiiviset käyttäjät ovat aktiivisia...

    VastaaPoista

Web Analytics